دمنوش لاغری نیوشا فروش مستقیم دمنوش های نیوشا (کاهش وزن.دمنوش سلامتی)
| ||
|
نام تجاری گیاه: Persian lime نام علمی گیاه: Citrus latifolia Tan. تاریخچه: لیموی ایرانی به احتمال زیاد حاصل تلاقی دو گونه ی Citrus aurantiifolia و Citrus limon است. منشاء صحیح این گیاه شناخته شده نیست اما احتمال می رود بومی ایران باشد. در برخی منابع آمده است که در اواسط دهه ی 1800 میلادی از ایتالیا (یعنی سرزمینی که گفته می شود لیموترش از سال 1824 در آنجا کشت می شد) به برزیل وارد شد. برخی معتقدند لیموی ایرانی از طریق تاهیتی به ایالات متحده برده شد. پس از جنگ جهانی اول، لیموی ایرانی جایگاه خود را در تجارت گیاهان یافت. البته در ابتدای کار، تاجران و مردم این گیاه را نمی پذیرفتند مثلا کانادایی ها تا مدتی این لیمو را قبول نمی کردند چون به لیموی مکزیکی عادت کرده بودند. در دهه ی 1930 بسیاری از پرورش دهندگان مرکبات در فلوریدا که به فکر کسب درآمد بیشتر بودند، لیمو ترش را کشت کردند و در سال 1949 استفاده از این گیاه گسترش یافت. اکنون این گیاه در بسیاری از نقاط دنیا از جمله ایالات متحده ی آمریکا، برزیل و استرالیا کشت می شود. دانستنیها:
:خواص 1) آنتی اکسیدان... 2) کاهش وزن ...
ادامه مطلب نام تجاری گیاه: Ginger نام علمی گیاه: Zingiber officinale Roscoe تاریخچه: منشأ زنجبیل مناطق گرمسیری آسیا است و نوعی از زنجبیل که در هندوستان می روید بیشترین تنوع ژنتیکی را دارد. این گیاه در سده ی نخست پس از میلاد از هندوستان به اروپا صادر و قرن سیزدهم کاربردش در آشپزی شناخته شد. چین و هندوستان نخستین کشورهایی بودند که از خواص دارویی زنجبیل استفاده کردند. در متون سانسکریت به خواص دارویی این گیاه اشاره شده است و در چین هم آن را برای بهبود سوءهاضمه، اسهال و تهوع و همچنین برای درمان آرتریت، کولیت و بیماری های قلبی استفاده می کردند. داروسازان قرون وسطی زنجبیل را، برای رفع تهوع و نفخ پیشنهاد می کردند.
خواص : 1- آنتی اکسیدان.... ادامه مطلب [ 11 / 8 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی,زنجبیل, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
نام تجاری گیاه: Cranberry نام علمی گیاه: Vaccinium macrocarpon Aiton کرن بری یکی از 3 میوه ی بومی آمریکای شمالی است. نخست، فقط از نواحی شمال شرقی آمریکا برداشت می شد اما پس از آن در دیگر نقاط شمال آمریکا مثل ویسکانسین و شمال غربی اقیانوس آرام و شیلی هم پرورش داده شد. در حدود سال 1550 میلادی، بومیان آمریکا تنها کسانی بودند که این میوه را استفاده می کردند. بومیان، با ترکیب کرن بری له شده با گوشت گوزن غذایی به نام پِمیکانا تهیه می کردند. آنان، این میوه را توت شگفت انگیز (wonder berry) می نامیدند. در سال 1620 میلادی مهاجران و مسافران موارد مصرف کرن بری را از بومیان آموختند. مهاجران آلمانی و هلندی این میوه را "کرنی- بری"(crane-berry) یا توت مرغ ماهیخوار، نامیدند. این نامگذاری، به سبب شباهت رنگ شکوفه های کرن بری با سر و گردن مرغ ماهیخوار یا علاقه ی این پرنده به خوردن آن بود. سرانجام این واژه کوتاه به cranberry تبدیل شد. دانستینی ها:
خواص : 1- بهبود عملکرد مجاری ادراری در گذشته تصور می شد کرن بری با اسیدیتر کردن ادرار خطر ابتلا به عفونت های ادراری را کاهش می دهد و از دستگاه دفع ادرار در برابر باکتریهایی مانند اشرشیاکُلی (E.coli) محافظت می کند. بر اساس مطالعات، کرن بری حاوی موادی است که از چسبیدن باکتری به جدار دیواره ی دستگاه ادراری جلوگیری می کند. دو نظریه ی مختلف در این باره وجود دارد. برپایه ی نظریه ی اول؛ آنتی اکسیدانهای کرن بری باکتری را تغییر می دهند به گونه ای که باکتری نمی تواند به دیواره ی دستگاه ادراری بچسبد. برپایه ی دومین نظریه؛ کرن بری پوششی لغزنده روی دیواره ی دستگاه ادراری می سازد و از چسبیدن باکتری روی دیواره جلوگیری می کند. نتایج بررسی مصرف روزانه حدود 50 میلی لیتر آب کرن بری به مدت 6 ماه، در زنان دارای سابقه ی عفونت ادراری نشان داد که بازگشت بیماری در آنان نسبت به دیگر زنان بیمار که آب کرن بری مصرف نکرده بودند، 20درصد کمتر است. بررسی دیگری نشان داد، احتمال وجود باکتری و گلبولهای سفید خون در ادرار افراد مسنی که محصولات کرن بری مصرف می کنند، 50 درصد کاهش می یابد. 2- بهبود عملکرد قلب و عروق تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدانهای کرن بری اکسیداسیون LDL را مهار می کند و از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی می کاهد. براساس این مطالعه، پس از مصرف 500 میلی لیتر آب کرن بری، ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما به طور چشمگیری افزوده می شود. نتایج آزمایشی مشابه نشان دهنده ی افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما در مردان و زنان داوطلب پس از مصرف روزانه 660 میلی لیتر آب کرن بری به مدت 10 هفته بود. براساس مطالعه ای دیگر در شرایط آزمایشگاهی که نتیجه ی آن سال 2002 در نشریه ی Food science and Nutrition منتشر شد، فلاونوئیدهای کرن بری (شامل 3 گروه آنتوسیانینها، فلاونول و پروآنتوسیانیدین ها) اکسیداسیون LDL را مهار و به این ترتیب از تجمع و چسبندگی پلاکتها جلوگیری می کنند. این فلاونوئیدها آنزیمهای دخیل در متابولیسم چربی و لیپوپروتئین را هم مهار می کنند که در نهایت منجر به کاهش کلسترول بدِ خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی می شود. 3- بهداشت دهان و دندان براساس مطالعات، مصرف کرن بری و محصولات حاویِ آن عفونت های باکتریایی در دهان، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماری های لثه را می کاهد و از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری می کند. بر پایه ی مطالعات در شرایط آزمایشگاهی، مصرفmg/ml 2/5 عصاره ی کرن بری، از تجمع 58 درصد از 84 جفت باکتری دهان و دندان تست شده در این آزمایش جلوگیری می کند و به این ترتیب از خطر ابتلا به بیماری های دهان و دندان می کاهد. کرن بری از رشد و تکثیر پاتوژن های بیماریزای لثه مانند Porphyromonas gingivalis، Tannerella forsythia و Treponema denticola و همچنین از تشکیل بیوفیلم دندانی (تجمع باکتری ها روی سطح دندان) و چسبیدن باکتری ها به سطح سلول های دهان و دندان جلوگیری می کند. یک مطالعه ی بالینی اولیه نشان داد که مصرف دهان شویه ی حاوی عصاره ی کرن بری 2 بار در روز، به مدت 6 هفته، از تعداد باکتری های استرپتوکوکوس دهانی به مقدار قابل توجهی کاست. برمبنای مطالعه ای دیگر، فلاوانول و پروآنتوسیانین های کرن بری از تشکیل بیوفیلم دندانی و پوسیدگی دندان ناشی از باکتری استرپتوکوک موتانس و Porphyromonas gingivalis جلوگیری می کنند. کرن بری التهاب ناشی از پاتوژنهای بیماری زا را کاسته و تخریب بافت دندان را هم کاهش می دهد. 4- بهبود عملکرد دستگاه گوارش تحقیقات نشان می دهد که کرن بری از چسبیدن پاتوژنهای هلیکوباکتر به دیواره ی معده جلوگیری می کند. برپایه ی مطالعات آزمایشگاهی، کرن بری از چسبیدن باکتری پیلوری به سلول های مخاط معده جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری و یا سطح مصرف آنتی بیوتیکها برای درمان را کاهش می دهد. مطالعه ای در موسسه ی تحقیقات سرطان پکن نشان داد، کرن بری در پیشگیری از چسبندگی هلیکوباکتر پیلوری به بافت معده موثر است. در یک مطالعه ی تصادفی کنترل شده ی دوسوکور، 189 فرد بالغ مبتلا به هلیکوباکترپیلوری روزانه 500 میلی لیتر آب کرن بری مصرف کردند. پس از 90 روز نتایج فوق العاده بود و تست وجود هلیکوباکتر در 14 درصد افراد شرکت کننده که آب کرن بری مصرف کرده بودند، منفی بود. در حالی که این روند در گروه دارونما فقط 5 درصد بود. [ 5 / 8 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی,چای کرن بری, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
نام تجاری گیاه: Cinnamon نام علمی گیاه: Cinnamomum verum تاریخچه: هزاران سال است که انسان از دارچین استفاده می کند و پوست درختچه ی آن را برای ادویه بکار می برد. مستندات نشان می دهد این گیاه از دوران باستان استفاده می شده و بازرگانان عرب آن را به اروپا وارد کرده اند. بازرگانان عرب دارچین را از مسیرهای زمینی به بندر اسکندریه در مصر منتقل می کردند، که توسط بازرگانان ونیزی (خرید و فروش دارچین در اروپا در اختیار ایشان بود) خریداری می شد. اعراب به مدت تقریبا 3000 سال نبض تجارت ادویه از جمله دارچین، (از 1500 پیش از میلاد تا 1500پس از میلاد) را در اختیار داشتند. ونیز مهمترین مرکزِ واردات ادویه به اروپا محسوب می شد. دانستنی ها :
خواص : 1- تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن پژوهش ها نشان می دهد که دارچین غنی از پلی فنول و پروآنتوسیانیدین است. خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی عصاره ی دارچین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. در پژوهشی تأثیر عصاره ی دارچین روی موش های آزمایشگاهی بررسی شد. عصاره ی دارچین در دوزهای 10میلی گرم بر کیلوگرم و 100 میلی گرم بر کیلوگرم مصرف شد. نتایج نشان داد که دوز 10 میلی گرم بر کیلوگرم فقط باعث افزایش سطح سرم ایمنوگلبولین شد در حالی که دوز 100 میلی گرم بر کیلوگرم مرگ و میر پاستورلا مالتوسیدا (باکتری گرم منفی) را به میزان 17 درصد کاست. این نتایج همچنین باعث افزایش ضریب بیگانه خواری، چسبندگی نوتروفیل، سطح سرم ایمونوگلوبولین و ارزش تیتر آنتی بادی شد. 2- ضد التهاب و تسکین دردهای عضلانی پژوهش ها نشان می دهد که خاصیت ضد التهابی دارچین به دلیل وجود ترکیب سینامالدئید آن است. سینامالدئید فعالیت فاکتور KB در سلول های ایمنی را مهار می کند. پژوهش ها نشان می دهد که ترکیبات سینام آلدهید، اوژنول و ترکیبات ترپنی دارچین مسکن و آرام بخش است. اوژنـول، متابوليسم آراشيدونيک اسيد و آزادسـازی هیستامين و در نتيجه التهاب را مهار می کند. ترکیبات ترپنی هم مهارکننده ی متابولیسم اسید آراشیدونیک و آنزیم نیتریک اکساید هستند. در نتیجه، دارچين و تركيبـات آن می توانند روی سيـستم اعـصاب مرکزی اثر گذاشته و سبب كاهش درد شوند. تحقیقات نشان می دهد که اوژنولِ دارچين خاصيت مهار كنندگی آنزيم نيتريک اكـسايد سنتتاز را دارد و از طریق رها سازیNO که يك ميانجی شناخته شده ی درد است، موجب مهار دردهای حاد و مزمن می شود. در تحقیقات ثابت شده است که اوژنول اثر ضد درد دارد. بر مبنای تحقیقاتی دیگر، اوژنول سبب مهار ورود كلسيم بـه داخل سـلول می گردد و از اين راه باعث مهار رهاسازی نوروترانسميترهای دخيل در انتقال پيام درد از پايانه ی فيبرهای آوران درد در شاخ خلفی نخاع می شود. پژوهشها روی لينالول از تركيبات منوترپنی دارچین، نـشان می دهد كـه ايـن تركيـب بـا اثـر روی رسپتورهای اوپيوئيدی، اثـر ضـد درد ایجاد می کند. همچنين لينالول با باز كردن كانالهای پتاسيمی سبب ايجاد پتانسيل مهاری در نورون های سيستم عصبی مركزی می شود. 3- تنظیم قند خون پژوهش ها نشان می دهد که دارچین آنزیم های گوارشی متعددی مانند آلفا گلوکوزیداز، سوکراز و آمیلاز پانکراس را مهار می کند. دارچین، از طریق مهار این آنزیم ها، ورود گلوکز به جریان خون را کاهش داده و از ترشح بیش از حد انسولین جلوگیری می کند. ترکیب متیل هیدروکسی چالکون پلیمر (MHCP) اثرات ضد دیابتی دارد و با تقلید از عمل انسولین بر سلول های چربی عمل می کند. اثر دارچین بر جذب گلوکز و گلیکوژن وابسته به دوز مصرفی است. مطالعات انسانی نشان می دهد پس از مصرف دارچین سطح قند خون کاهش می یابد که گاه بر متابولیسم چربی ها هم تأثیرگذار است. در سال 2006 پژوهشی در نشریه ی مراقبت دیابت منتشر شد. برپایه ی این پژوهش، مصرف دوزهای مختلف دارچین (1، 3 و 6 گرم) در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به مدت 40 روز باعث بهبود سطح قند خون ناشتا و همچنین چربی خون در این افراد شد. پژوهش دیگری توسط لو و همکاران در سال 2012 انجام شد. در این تحقیق به 66 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، 120 میلی گرم و یا 360 میلی گرم عصاره ی دارچین همراه با سولفونیل اوره(داروی خوراکی دیابت) به مدت 3 ماه داده شد. نتایج نشان داد که سطح HbA1c و قند خون در گر.هی که دارچین دریافت کردند به طور چشمگیری کاهش یافت. یافته های تحقیقاتی حاکی از آن است که مصرف دارچین در کنترل قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است. براساس یافته های منتشر شده در مجله ی تحقیقات بالینی، مصرف دارچین تا 6 گرم در روز گلوکز سرم، تری گلیسیرید، کلسترول LDL و کلسترول کل را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش می دهد. 4- افزایش میل جنسی در پژوهشی اثر عصاره ی دارچین بر ساختار بافت بیضه و تعداد سلول های جنسی در موش های کوچک آزمایشگاهی بررسی شد. عصاره ی هیدروالکلی دارچین در دوزهای مختلف (50 ،100، 200 و 400 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در مدت 48 ساعت) تهیه و به روش درون صفاقی به مدت 20 روز به گروه های تیمار تزریق شد. نتایج نشان داد که میزان اسپرماتوسیتهای اولیه و اسپرماتوزوئیدها در دوزهای 100، 200 و 400 میلیگرم بر کیلوگرم نسبت به گروه شاهد تفاوت معنیداری داشت. همچنین غلظت هورمون های LH و FSH با افزایش دوز تزریقی افزایش یافت و بیشترین افزایش در دوزهای 200 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم بود. یافتههای این مطالعه نشاندهنده ی تأثیر مثبت عصاره ی دارچین بر سیستم تولید مثل جنس نر، به دلیل افزایش معنیدار در تعداد سلولهای جنسی است. در بخش زیست شناسی دانشگاه بغداد پژوهش دیگری انجام شد و تأثیر دارچین بر باروری موش های نر به آزمایش گذاشته شد. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف 0/1 میلی لیتر عصاره ی آبی دارچین به مدت 30 روز، بر تحرک و غلظت اسپرم ها به میزان چشمگیری می افزاید. به طوری که بر غلظت آن، از (ml/106X1 .2) در گروه شاهد به (ml/106X4 .3) در موش های تیمار شده افزوده شد. همچنین درصد اسپرم های زنده از 89/2 درصد در گروه های شاهد به 92/8 درصد در موش های نر تیمار شده افزایش یافت. برپایه ی نتایج این مطالعه، مصرف روزانه ی عصاره ی آبی دارچین به مدت 30 روز باعث بهبود کیفیت اسپرم ها و بهبود عملکرد تولید مثل در موش ها می شود. 5- تنظیم فشار خون پژوهشی، منتشر شده در مجله ی آمریکایی تغذیه در سال 2006 ، نشان می دهد، دارچین به کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک، به خصوص در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. برمبنای این پژوهش، مصرف روزانه نصف قاشق چای خوری دارچین به کاهش سطح فشار خون کمک می کند. در یک کارآزمایی بالینی بر روی 58 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داده شد که مصرف روزانه 2 گرم دارچین فشار خون و قند خون را کاهش می دهد. مطالعه ی دیگری در سال 2006 مشخص کرد که دارچین فشار خونِ موش های مبتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد. پژوهشی بالینی در دانشگاه تورنتو بین سال های 2000 تا 2012 نشان می دهد که مصرف کوتاه مدت دارچین فشارخون سیستولیک را تا 5 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک را به طور متوسط تا 2/6 میلی متر جیوه کاهش می دهد. در پژوهشی دیگر، مصرف روزانه 1200 میلی گرم دارچین در 59 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، پس از 12 هفته فشار خون سیستولیک را تا 3/4 میلیمتر جیوه کاهش داد. 6- ضد سرطان پژوهشی نشان می دهد که سینامالدئید دارچین خاصیت ضد سرطانی دارد. براساس نتایج این پژوهش، دوزهای مختلف دارچین می توانند رشد سلول های سرطان دهانه رحم را تغییر دهند. آنتی اکسیدان های دارچین از بدن در برابر آسیب DNA، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی محافظت می کنند. برپایه ی نتایج این پژوهش ها، دارچین سلول های سرطانی را به خود تخریبی یا مرگ سلولی هم تشویق می کند.
[ 4 / 8 / 1396برچسب:دارچین,کاهش فشار خون,کاهش قند خون,انرژی زا,تقویت جنسی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
ارزش ریالی صادرات چای سبز ایران به برخی از کشورها در نیمه اول سال 95 میزان واقعی (سال 2013) و میزان پیش بینی شده (سال2023) تولید جهانی چای سبز (هزار تن)
[ 16 / 7 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی,چای سبز, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
" وقتی یه فنجون چای تو دستت داری هر کاری برات امکان پذیره..."
[ 1 / 7 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
امروزه ورزشکاران المپیک، برای کاهش درد، التهاب و خستگی پس از تمرینات، مقدار زیادی چای ماسالا مصرف میکنند. چای ماسالای نیوشا تشکیل شده از چای سیاه . هل . دارچین . میخک . زنجبیل [ 30 / 6 / 1396برچسب:چای ماسالا,دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
همانگونه که پیش از این اعلام شده بود کارخانه تولید جدید نیوشا روز شنبه مورخ 18 شهریور 96 با همراهی جمعی از لیدرهای نیوشانیک رسماً افتتاح گردید و به مرحله بهره برداری رسید. این کارخانه که در شهرک صنعتی نصیرآباد تهران واقع گردیده است ویژگی های خاص و ممتازی دارد که آن را در زمره مجهزترین و مدرن ترین واحدهای تولیدی امروز کشور قرار می دهد. [ 28 / 6 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
خواص چای سبز:کاهش اشتها.کاهش کلسترول خون.افزایش سوخت و ساز بدن.کاهش ابتلا به سرطان و .... [ 29 / 6 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
مصرف منظم چای سبز، از علائم افسردگی می کاهد. [ 27 / 6 / 1396برچسب:دمنوش نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
از خاک تا خانه ؛ ماموریت نهایی نیوشاامروز مهمترین دغدغه تولیدکنندگان در مقوله کیفیت و رسیدگی به نارضایتی های مشتریان،
کوتاه بودن دست آنها از بخشی از چرخه تولید و عرضه محصول است.
تولیدکنندگان وابسته به بیرون بخاطر این کمبود، پس از شناسایی احتمالی مشکل،
چه در حوزه کیفیت محصول و چه در حوزه کیفیت خدمات نمی توانند برای رفع و اصلاح مشکل، کاری انجام بدهند
و برای حل آن باید به سایر حلقه های این چرخه متکی باشند.
تضمین کیفیت یک محصول یا یک خدمت در نگاه اول با دل بستن به تامین کنندگان و پیمانکاران بیرونی ممکن به نظر می رسد اما واقعیت این است که چنین امری عملاٌ غیرممکن است. در واقع وقتی صفر تا صد انجام فرایند تولید و عرضه محصول به مشتریان توسط شرکت و اجزاء آن انجام نشود و بخشی از فرایند خارج از کنترل شرکت باشد، ارائه تضمین درباره کیفیت محصولات و خدمات در واقع فقط یک شعار تبلیغاتی خواهد بود. با گذشت بیش از یک دهه از حیات مجموعه نیوشا و در آستانه 5 سالگی نیوشانیک، امروز مفتخریم به رونماییِ شعار" از خاک تا خانه " .... این شعار نمادی از پروژه ای عظیم است که در آن نیوشا با استفاده از نیروها و امکانات خود قادر خواهد بود تا کلیه عملیات دخیل در پروسه تولید، ارائه و عرضه، از نقطه شروع یعنی کاشت و برداشت تا نقطه پایان فرایند یعنی تحویل محصول به مصرف کننده را مستقیماً در ساختارها و واحدهای متعلق به خود انجام داده و از هرنوع وابستگی به دور باشد. هدف اصلی از این ماموریت، دستیابی به «بهترین کیفیت ممکن و تسلط کامل و مطلق شرکت به صفر تا صد پروسه تولید و عرضه انواع نوشیدنی های سلامت» است. با نهایی شدن و تکمیل پروژه "از خاک تا خانه "، نیوشا، تنها تولیدکننده ای در ایران، خواهد بود که ضمن تسلط کامل به فرایند تولید و عرضه محصولات، می تواند کیفیت محصولات و خدمات خود را به شکلی واقعی و حقیقی تضمین کند . به موجب این ماموریت و بر اساس شعار "از خاک تا خانه" ، نیوشا کلیه عملیات و فرایندهای زیر را در ساختارها و ساختمانهای تحت مالکیت و مدیریت 100 درصدی خود انجام خواهد داد :
اجرا و پیاده سازی این استانداردها از ضروریات و لازمه ورود نیوشا به بازارهای بین المللی است و ایجاد یک مزیت رقابتی ممتاز و قابل توجه است . از این نظر می توان تکمیل این پروژه و محقق کردن شعار "از خاک تا خانه " را شروع حرکتی بزرگ برای جامه عمل پوشاندن به رویای دیرینه همه نیوشایی ها یعنی جهانی شدن و ورود به بازارهای بین المللی، قلمداد کرد. بزرگترین دغدغه و چالش نیوشا در ماموریت اخیر، پیاده سازی و سازماندهی علمی و اصولی تک تک اجزاء و فرایندها براساس استانداردهای تعریف شده بین المللی(ISO) حوزه مربوطه بوده است. به نحوی که هر یک از ساختارهای شرکت و اجزاء آن از نظر رعایت الزامات کیفی و همچنین کارآمدی فرایندهای کنترلی در شناسایی خطاها و مشکلات همچون نمونه و الگویی بی نظیر در سطح کشور شناخته شده و به عنوان دستاوردی ماندگار هم در تاریخ شرکت و هم در تاریخ کشور، جاودانه باقی خواهند ماند. جای بسی خوشحالی است که از همین پایگاه اعلام کنیم، با آینده نگری های شرکت در سالیان گذشته و به لطف تلاش ها و ایستادگی های تک تک همراهان عزیز، بخش عمده ای از امکانات و زیرساخت های لازم جهت انجام مطلوب این ماموریت و به ثمر نشستن پروژه، طی 10 سال گذشته و از هنگام تاسیس شرکت نیوشاداریان و ایجاد رسمی مجموعه نیوشا تا به امروز ، فراهم گردیده است و بر همین اساس طی روزها و ماه های آینده و به تدریج ، همراهان نیوشایی می توانند با هماهنگی قبلی و همراهی مربیان و حامیان خود از اجزاء مختلف پروژه تولید و توزیع محصولات نیوشا بازدید کنند و از نزدیک و به شکلی ملموس با تک تک فرایندهای موجود در فرایند از تولید تا مصرف آشنا شوند. [ 11 / 4 / 1396برچسب:دمنوش لاغری نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
دمنوش مثلثی راز سلامتی (رازیانه،چای سبز،آلوئه ورا،کاکوتی) دمنوش راز سلامتی نیوشا، دارای 12 عدد کیسه مثلثی و مخلوطی از 4 گیاه معجزه آسای رازیانه، چای سبز، آلوئه ورا و کاکوتی است
که با فرمولی منحصربه فرد ترکیب شده اند تا معجونی با عنوان راز سلامتی را برای شما عزیزان رقم بزنند.
این دمنوش معجزه آسا،نقش موثری در
تسریع کاهش وزن، بهبود زخم معده، بهبود عملکرد جنسی، ترمیم و جلوگیری از پیری پوست،
تنظیم قند، فشار وکلسترول خون، افزایش شیرمادران و خاصیت ضد اضطراب و افسردگی دارد
که میتواند شما را در تجربهی دلانگیز نوشیدن دمنوشی100 درصد گیاهی سهیم کند.
دمنوش مثلثی معجون رویایی نیوشا (پرسیاوشان،مرزنجوش،بابونه،عسل) خواص محصول: 1. آرامش بخش اعصاب. 2. بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش. 3. تنظیم کننده فشار خون. 4. رفع کننده اسپاسم های عضلانی چرایی خواص: مطالعات نشان می دهد که فلاونوئیدهای پرسیاوشان از طریق فعال کردن کانال های K+ و یا بلاک کردن مکانیزم Ca++ اثر ضد اسهال و ضد قولنج شکم دارند و اثر آن در دوزهای آزمایشی 300 و 500 میلی گرم/کیلوگرم مشابه داروی لوپرامید است. عصاره جوشانده بابونه (CDE) نیز اثر محافظت کننده قابل توجهی در برابر اسهال ناشی از تجمع مایع روده در بدن دارد و به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند. نتایج تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آپی ژنین، لوتئولین و بیسابولول بابونه به گیرنده بنزودیازپین در مغز متصل شده و عروق خونی و عضلات ماهیچه های صاف را آرام می کنند. ترکیبات کارواکریل استات مرزنجوش نیز اثر بالقوه ضد اضطرابی دارند و احتمالا بر روی سیستم گابا (GABA) یا گاما آمینوبوتیریک اسید عمل می کنند. مطالعات نشان می دهند که ترپن و کارواکرول مرزنجوش از تجمع پلاکت های خونی جلوگیری کرده و با کاهش سنتز هورمون آلدوسترون و کند کردن سیستم رنین- آنژیوتانسین- آلدسترون فشار خون را کاهش می دهد. مرزنجوش با کاهش فشار خون تا حد زیادی خطر ابتلا به بیماری فشار خون بالا و در نتیجه ریسک ابتلا به بیماری ها و مشکلات قلبی را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که آپی ژنین و بیسابلول بابونه استیل کولین و هیستامین را مهار کرده و به کاهش اسپاسم کمک می کنند که این خاصیت بابونه با داروی پاپاوارین قابل مقایسه است. همچنین بابونه حاوی روغن های فرار آلفا بیسابلول ، آلفا بیسابلول اکسیداز A و B و ماتریسین ( معمولا به کامازولن و سایر فلاونوئیدها با خاصیت ضد التهابی تبدیل می شود) است. فعالیت های ضد التهابی بابونه شامل مهار LPS ناشی از پروستاگلاندین E، کاهش فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز (COX-2) بدون تاثیر بر روی فرم تشکیل دهنده COX-1 است. بابونه در کاهش اسپاسم های عضلات صاف مربوط به ماهیچه های دستگاه گوارش و کاهش التهاب آنها موثر است. دمنوش حس خوب زندگی :مخلوط آویشن.زیره. زنیان خواص محصول: 1. تسریع کننده کاهش وزن. 2. بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش. چرایی خواص: 1. تسریع کننده کاهش وزن: مصرف زیره باعث کاهش وزن می شود. طبق نظر محققان، پرنیل فلاونوئیدهای موجود در زیره و حفظ یکپارچگی سلول های بتا در جزایر لانگرهانس لوزالمعده در نتیجه مصرف این گیاه، می تواند دلیل بروز اثرات مفید آن بر کاهش وزن و پروفایل متابولیک بدن باشد. همچنین ممکن است فاکتورهای رشد شبه انسولینی (IGFs) و پروتئین های اتصالی آنها در این امر دخیل باشند. در یک تحقیق پژوهشی مشاهده شد که میزان کاهش وزن و چربی بدن در زنانی که در رژیم لاغری خود زیره هم مصرف می کردند بیشتر از گروهی بود که رژیم لاغری آنها فاقد زیره بود. در این تحقیق، کاهش بیشتر شاخص توده بدنی و سایز دور کمر نیز بر اثر مصرف زیره مشاهده شد. 2. بهبود دهنده عملکرد دستگاه گوارش: ترکیب آلی آروماتیک موجود در زیره به نام کومین آلدهید، باعث فعال سازی غدد بزاقی در دهان می شود و هضم اولیه غذا را تسهیل می کند. همچنین تیمول موجود در زیره همین کار را در مورد غدد ترشح کننده اسید ها، صفرا و آنزیم های مسئول هضم کامل غذا در معده و روده انجام می دهد. محققان مشاهده نمودند که مصرف عصاره زیره باعث افزایش فعالیت آنزیم های آمیلاز، پروتئاز و فیتاز می شود که در هضم قند، پروتئین و چربی دخیلند. ادویه هایی مانند زیره باعث تحریک جریان صفراوی و افزایش اسید های صفراوی می شوند که نقش مهمی در عمل هضم دارند. مصرف زنیان نیز باعث افزایش فعالیت آنزیم لیپاز و آمیلاز می شود. همچنین روغن های فرار موجود در آویشن باعث ضد نفخ بودن آن می شوند. آویشن خاصیت ضد میکروبی دارد و از رشد باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کند. محققان عنوان کرده اند که خاصیت ضد میکروبی اسانس آویشن را می توان به کامفن و ترکیبات فنلی موجود در آن نسبت داد. [ 3 / 10 / 1395برچسب:دمنوش لاغری نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
چای سبز + گزنه + برگ زیتون فواید اصلی برگهای زیتون ناشی از وجود ماده تلخی تحت عنوان اولئوروپین در آن است. این ماده خاصیت ضد سرطانی دارد. مشتقات اولئوروپین در زیتون به نام تیروزل و هیدروکسی تیزول هم با جلوگیری از اکسید شدن کلسترول، موجب کاهش کلسترول و تریگلیسیرید در بدن میشوند. اولئوروپین و پتاسیم موجود در برگ های زیتون رگ ها را باز کرده و به جلوگیری از لختگی خون در عروق کمک میکنند. ترکیبات فنولی موجود در برگ های زیتون، با افزایش میزان ترشح انسولین از پانکراس ، باعث کاهش قند خون در بیماران دیابتی و رسیدن آن به سطح عادی میشود. گزنه نیز به علت وجود ترکیبی به نام اورتیسین،باعث تولید انسولین در خون و در نتیجه کاهش قند خون میشود. گیاه گزنه به علت داشتن عناصری مثل کلسیم،سیلیس،بور و برگ زیتون به دلیل وجود مقادیر فراوان اولئوروپین و پتاسیم،در حفط تراکم استخوان ها و پیشگیری از پوکی آنها نیز نقش موثری ایفا میکنند. پتاسیم فراوان موجود در گیاه گزنه با افزایش دفع اوره و کلر،به پیشگیری از سنگ کلیه کمک میکنید. سکرتین موجود در گزنه عامل موثری در بهبود عملکرد غدد ترشحی دستگاه گوارش است.
کامفر موجود در رزماری باعث تسریع گردش خون می شود. بر همین اساس، از بارزترین خواص مصرف رزماری افزایش قوای جنسی است. - ترکیبات فنولیک رزماری (کارنوسل و کارنوسیک) به دلیل خاصیت ضدمیکروبی قوی در درمان التهابات گوارشی مؤثر واقع می شوند. - لیمونن موجود در رزماری باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و از این راه به کاهش وزن کمک می کند. - ترپن و ترپنوییدهای موجود در هر دو گیاه رزماری و گل محمدی باعث باز شدن عروق و در نتیجه تغذیه بهتر فولیکول های مو می شوند. - بخش اتیل استاتی گل محمدی به درمان تنگی نفس کمک شایانی می کند. مصرف جوشانده این گیاه مانند داروی کدئین عمل کرده و سرفه را به طرز محسوسی کاهش می دهد. - گل محمدی با داشتن ترکیباتی از دسته فسفوگلیکوزیدها گیاه بسیار مناسبی برای بهبود خواب است و اثر آن قابل مقایسه با اثرات ایجاد شده توسط داروی دیازپام است.
این پست ثابت می باشد.لطفا برای مطالعه مطالب جدید به پایین این پست مراجعه نمایید. آدرس جدید سایت farshadmlm.ir
جهت" مشاوره " ، " سفارش " و " ارسال محصولات " به تهران و شهرستان ها لطفا با شماره های زیر تماس بگیرید. سفارشات " تهران " با " پیک " از انبار جنوب "فداییان اسلام"بین 24 تا 48 ساعت "و " سفارشات شهرستانها با " پست پیشتاز یا شرکت حمل " نیوشاداریان" بین "2 تا 4 روز " تحویل داده می شود .
کارشناس و مشاور رسمی فروش فرشاد مرادی : تلگرام >> 6847 073 0912 تلگرام >> 8341 717 0911 تلگرام>> 8703 797 0938
آدرس اینستاگرام پیامهای مصرف کنندگان(کلیک کنید)>> https://www.instagram.com/healthy_life_fm/
برای مشاوره و تهیه پک کاهش وزن لطفا فقط از طریق پیام (تلگرام ) اقدام کنید
توضیحات کامل خواص محصولات در ادامه مطلب ادامه مطلب [ 9 / 12 / 1399برچسب:دمنوش لاغری نیوشا,دمنوش لاغری,دمنوش کاهش وزن,دمنوشهای سلامتی, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
داستان موفقیت لیپتون: ثروتی به رنگ چای لیپتون 15 ساله که از کشور خود فرار کرده بود، با 8دلار در جیبش و بدون هیچ دوستی به نیویورک رسید. در آن زمان جنگهای داخلی به اتمام رسیده بود و سربازان به خانههایشان بازمیگشتند و خواهان کار بودند. لیپتون روزهای زیادی را در خیابانهای نیویورک به جستجوی کار پرداخت تا اینکه پیشنهادی برای کار در مزارع تنباکو ویرجینیا که در جنگ به یغما رفته بود، دریافت کرد.
لیپتون 15 ساله که از کشور خود فرار کرده بود، با 8دلار در جیبش و بدون هیچ دوستی به نیویورک رسید. در آن زمان جنگهای داخلی به اتمام رسیده بود و سربازان به خانههایشان بازمیگشتند و خواهان کار بودند. لیپتون روزهای زیادی را در خیابانهای نیویورک به جستجوی کار پرداخت تا اینکه پیشنهادی برای کار در مزارع تنباکو ویرجینیا که در جنگ به یغما رفته بود، دریافت کرد. برای 4-3 سال بعد، لیپتون تمام سواحل شرقی و سواحل می سی سی پی را برای پیدا کردن هر کاری طی نمود. از میان آنها می توان به کار در مزرعه برنج کارولینای جنوبی، رانندگی در حوالی نیواورلانز، کتاب فروشی حتی آتشنشان در چارلستون کارولینای جنوبی اشاره نمود. او بهطور دورهای به نیویورک نیز برای جستوجوی کار مراجعه مینمود ولی ناچار به بازگشت به جنوب، جایی که کارگر محدود بود، میشد. او سالهای زیادی را برای پیدا کردن یک شغل ثابت و سودمند گذراند. روی صورتش بریدگی ناشی از چاقو در نبرد خیابانی با یک اسپانیولی بهوجود آمد و زمانی که به دلیل نداشتن کرایه راه در میان مسافران مخفی شده بود دستگیر شد. بزرگترین موقعیت او زمانی بود که سرکارگر مزرعهای که در آن کار میکرد، وی را که دچار تصادف شده بود و پایش به شدت آسیب دیده بود، برای مراقبت بیشتر به خانهاش برد.
در نهایت او توانست در یکی از شعب نیویورک اند مش به عنوان منشی استخدام شود. لیپتون به مدت یک سال در آن شرکت کار کرد و سپس به اسکاتلند بازگشت تا در مغازه پدرش در گلاسگو مشغول به کار شود. اما به سرعت از نوع قدیمی کسب وکار در آنجا به ستوه آمد و در سال 1871 در سن 21 سالگی، مغازه کوچک خود را برای تجارت، راهاندازی نمود و چند سال بعد دومین مغازهاش را گشود. برای چندسال بعد لیپتون بدون احساس خستگی برای اینکه تجارتش را به یک امپراتوری کوچک تبدیل نماید بهکار پرداخت و فن نمایش، توانایی محاسبات مالی و عزم راسخ او در انجام این امر به او کمک کرد و در طول مدت 10سال لیپتون زنجیرهای از 20 خواربار فروشی را اداره میکرد. مغازههای لیپتون به دلیل خدمات و محلهای مناسب به شهرت دست یافتند.
در واقع لیپتون مرتبا از تدابیری استفاده مینمود که مشتریان را به مغازههای خود وفادار نماید. در سال 1881 لیپتون با استفاده از فن نمایش خود بزرگترین پنیر ساخته شده را وارد کشور نمود، به نمایش گذاشت و به فروش رساند. شیر مورد نیاز این پنیر از 8000 گاو تامین شده بود و 200 سازنده پنیر در ساخت آن مشارکت نموده بودند. لیپتون تصمیم گرفت که سکههای طلا درون پنیر قرار دهد و نیروی پلیس زیادی سراسر خیابانی که پنیر به فروش میرسید را پوشش داد.
در عرض دوساعت کل پنیر به فروش رسید و تصویر آن به عنوان نمادی در فروشگاههای لیپتون نصب شد.
در دهه 1880 تجارت غذای لیپتون به 200 مغازه گسترش یافت و لیپتون یک فرد مولتی میلیونر شد. سپس او نظارت روزانه خود بر شرکت را کاهش داد و به مسافرت پرداخت تا موارد جدید را برای اضافه کردن به مغازههایش بیابد.
چای در انگلستان در دهه1880 مورد توجه قرار گرفته بود و هر ساله مقدار زیادی از چای ارزان تولید شده در هند وارد این کشور میشد. تقاضا برای چای به میزان 40 میلیون پوند در دهه 1870 رسید و سپس در اواسط دهه 1880 دوبرابر شد. فروشندگان چای اصرار زیادی داشتند که لیپتون چای آنها را در مغازههایش به فروش برساند، اما لیپتون این کار را رد کرد و در نهایت تصمیم گرفت به خارج از کشور مسافرت نماید و تولیدکننده چای مخصوص به خود را بیابد. او در سال 1890 به هند رفت و از مزارع چای دیدن کرد و بخش جدیدی را به زندگی حرفهای خود افزود.
چای به قیمت 50 سنت بابت هرپوند فروخته میشد که برای خانواده کارگران رقمی بالا بود. لیپتون متوجه شد که خودش می تواند چای را کشت و زرع نماید و به قیمت 30 سنت بفروشد. او روش جالبی را برای فروش به کار برد. از آنجا که تا آن زمان چای به صورت باز فروخته میشد و خریداران نسبت به تازگی و وزن چای خریداری شده مطمئن نبودند، او بستههای رنگی با وزن 1، 0/5، 0/25 پوندی را به بازار عرضه كرد و روی آن نوشت «بهطور مستقیم از مزارع چای تا درون قوریها».
با افزایش تقاضا، صنعت چای لیپتون به سرعت سود زیادی را نمایش داد. در دهه 1900 امپراتوری لیپتون نه تنها در اروپا بلکه در آمریکا هم گسترش یافت و لیپتون با موفقیت به آمریکا بازگشت و برای اولین بار سهام شرکت در سال 1897 معامله شد. در اواسط دهه 1920 لیپتون در سن 76 سالگی از مدیریت کنارهگیری نمود و آن را به یک تیم کاری منتقل کرد.
لیپتون با 1 میلیارد دلار فروش در سال، دهه 1980 را آغاز نمود و در اواخر دهه به بزرگترین شرکتی که غذاهای فریز شده میفروشد، تبدیل شد
برای گرفتن نمایندگی فروش و همچنین سفارش محصولات لطفا با این شماره تماس بگیرید فرشاد مرادی : 8341 717 0911 09387978703 تلگرام،لاین،وایبر.... : 09117178341 آی دی تلگرام: farshadmlm@ برای دیدن دمنوش های جدیدی که به فروشگاه اضافه شده و همچنین آشنایی با پک های لاغری و مطالعه کامل خواص همه دمنوشها لطفا به صفحه اصلی همین سایت http://farshadmlm.ir/ مراجعه کنید. برای مشاهده تصاویر ، نظرات و پیامهای مشتریانی که از پکهای لاغری استفاده کردن لطفا همین جا کلیک کنید چای معطر تمشک آبی(بلوبری)
میوه بلوبری یا تمشک آبی که در زبان فارسی عموماً قره قات (قره قاط) یا سیاه گیله نامیده می شود، شامل درختچه کوچکی به ارتفاع 60 سانتی متر با برگ هایی بیضوی و به رنگ سبز روشن است. میوه های این درختچه از غباری سفید رنگ پوشیده شده اند. میوه های کال، ترش؛ و میوه های رسیده، ترش و شیرین هستند. قسمت های مورد استفاده قره قاط برگ، ریشه و میوه آن است. البته مهم ترین مصرف دارویی تمشک آبی، مربوط به میوه های آن است که پس از رسیدن کامل اکثراً به رنگ آبی مایل به سیاه درمی آیند.
تأثیر این میوه در صاف شدن چربی های شکم بی نظیر است.
- استفاده از عصاره ها، اسانس ها و مواد خوشبوکننده فرآوری شده از میوه ها و گیاهان از دیرباز برای حفظ سلامتی و تقویت جسمانی و روحی انسان ها رایج بوده است.
اسانس های طبیعی، فرآورده هایی هستند که از مواد خام گیاهی با یکی از روش های استخراج (تقطیر، فشردن و استخراج با حلال) به دست می آیند.
در کمیت و کیفیت اسانس استخراج شده عوامل مختلفی مانند: زمان برداشت محصول، نحوه جمع آوری، طریقه خشک کردن، بسته بندی و نگهداری موثر می باشد. - اکنون، نوشیدن یک فنجان چای با اسانس این میوه ناشناخته، شما را با عطر و طعمی به یاد ماندنی مواجه خواهد نمود.
چای سبز با عسل و آلوورا
خواص درمانی آلوورا آنقدر زیاد است که نام گیاه هزاردرمان را روی آن گذاشته اند.
آلوورا دارای ویتامین های A ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،E ،C و مواد معدنی شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی است.
- آلوورا کمبود کلسیم را در بدن به حداقل می رساند، جذب آن را تسریع نموده و در نهایت، آن را در تمام بدن پخش می کند.
از این رو در پیشگیری و درمان پوکی استخوان میتواند مفید واقع شود.
- از مفیدترین خواص این گیاه کمک به کاهش وزن است.
آلوورا با تحریک متابولیسم بدن باعث می شود تا بدن کالری بیشتری بسوزاند. در واقع، مصرف آلوورا به صورت خوراکی قدرت ایمنی بدن را بالا برده و موجب نرمال شدن متابولیسم بدن میشود.
- آلوورا به طور طبیعی مقاومت بدن را افزایش داده و خون را تصفیه می کند. و از سوی دیگر، در رفع یبوست، درمان سوءهاضمه، بیماری های کبدی و آسم نیز مؤثر است.
- این گیاه دارویی، برای سلامتی دهان و لثه و درمان زخم معده، زخم های گوارشی، کم خونی، بی خوابی، درد کلیه و برای انواع دیابت مفید است.
چای سبز نعناع فلفلی
دمنوش نعناع فلفلی به حفظ تناسب اندام از طریق كاهش وزن كمک می کند.
- نعناع فلفلی یک گیاه دارویی معطر است که دستگاه گوارش و صفراء را تحریک کرده و خاصیت ضد التهابی دارد.
استنشاق بوی آن برای بهبود سرماخوردگی و عفونت های گلو بسیار مفید است.
- نعناع فلفلی باعث افزایش ترشح صفراء شده و در نتیجه به هضم غذا کمک میکند. سازمان جهانی سلامت، تأثیر نعناع فلفلی بر درمان سندرم روده ی تحریکپذیر و رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ و ورم معده را، به رسمیت شناخته است.
- نعناع فلفلی ضدباکتری است و تجمع میکروبها در دهان را کاهش میدهد. به همین دلیل، دهان تمیز و خوشبو میشود. علاوه بر این، نعناع فلفلی سرشار از «منتول» است و باعث می شود تا دهانتان به مدت طولانی تازه و خوشبو بماند.
- گیاه نعناع فلفلی ضداسپاسم گوارشی، ضدنفخ، مسكن، ضدعفونی كننده، عرق آور، خلط آور،ضدسرفه، ضدخارش، آرامبخش، خنک كننده پوستی، گرمكننده بدن و رقيق كننده خون است.
چای ترش RED TEA
چای ترش را می توان به هر دو صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند، نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی مصرف کرد.
- در عهد باستان از چای ترش یا سرخ به عنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماری های قلبی استفاده می کرده اند.
- این چای یک خنک کننده قوی برای بدن است، از این رو به عنوان یک نوشیدنی تابستانه گزینه بسیار مناسبی است.
این چای میزان تعرق را افزایش داده و دمای داخلی بدن را کاهش می دهد.
- افرادی که دارای قند، چربی و فشار خون بالا هستند، بهتر است یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای ترش اختصاص دهند.
این گیاه کاهش دهنده فشار خون، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی است و برخلاف چای سیاه یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
- یکی از مهم ترین خواص چای ترش شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضددیابتی هم دارد.
در هند و مشرق زمین از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای رفع سستی، گیجی و درمان سوءهاضمه استفاده می شود. - چای ترش به طور طبیعی، خاصیت ضدمیکروبی و ضد سرطانی دارد و علاوه بر تقویت مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت های باکتریایی نیز محافظت می کند.
چای سبز سیب ترش
چای سیب سرشار از پلی فنول ها است که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود، فعالیت آنزیمی بدن را کنترل می کند.
ویتامین B6 موجود در چای سیب، میزان اکسیژن رسانی به بافت های مختلف بدن را افزایش می دهد و با تقویت سیستم ایمنی بدن به بهبود عملکرد گلبول های سفید خون کمک می کند.
- کورستین موجود در چای سیب نوعی فلاونوئید است که از سلول های مغز در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده وبه همین دلیل تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری آلزایمر دارد.
فلاونوئیدهای موجود در دم کرده سیب بسیاری از عوارض مرتبط با یائسگی را در زنان کاهش می دهد و با افزایش تراکم استخوان ها از پوکی آن ها پیشگیری می کند.
- پکتین موجود در چای سیب به کاهش کلسترول خون کمک کرده و تری گلیسیرید و میزان قند خون را تنظیم می کند. -کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان از دیگر خواصی است که به این نوشیدنی نسبت داده می شود.
ضمن آنکه گنجاندن دم کرده سیب در برنامه غذایی به میزان قابل توجهی موجب کاهش وزن می شود.
- خواص سم زدایی چای سیب، آن را به نوشیدنی طبیعی و مفید برای از بین بردن عفونت ها و ویروس ها در بدن تبدیل کرده است. - سیب دارای ویتامین ها، آنزیم ها و املاح مفیدی است که به عنوان تقویت کننده اعصاب و قلب شهرت دارند. از همین رو، نوشیدن چای سیب قبل از خواب، باعث خوابی خوش و آرام می شود.
چای بادرنجبویه MELISSA TEA
بادرنجبویه گیاهی معطر از خانواده نعناع است. کشت این گیاه در تاریخ بشر حدود 2000 سال قدمت دارد و از آنجایی که فرانسویان از طرفداران جدی نوشیدن این گیاه هستند، به «چای فرانسوی» شهرت یافته است.
- در تحقیقات جدید، بادرنجبویه به عنوان داروی آرام بخش و مُسکن خفیف شناخته شده است. یعنی بادرنجبویه در کاهش استرس و اضطراب مؤثر است و مصرف آن در بهبود خلق و خو و عملکرد ذهنی هم مفید است.
بادرنجبويه انسداد و گرفتگی رگ های مغز را باز کرده و تقويت کننده مغز، حافظه و حواس است.
- دم کرده ی گیاه بادرنجبویه، تعریق بدن را افزایش میدهد که
از بهترین راه های درمان سنتی سرماخوردگیهای همراه با تب است.
- این گیاه دارویی، برای بهبود تنگی نفس و حفظ استحکام لثه و دندان ها مفید است و سکسکه را قطع می کند. همچنین، نوشیدن دم کرده بادرنجبویه بعد از غذا، به هضم آن کمک می کند. - بادرنجبویه در دنیا بیشتر با عنوان «چای ملیسا» شناخته می شود.
چای وانیلی وانیل یکی از ادویه جات گران قیمت است که به طور گسترده استفاده می شود. علت محبوبیت این ادویه "عطر و طعم خاص آن" است که عطری خفیف و ملایم و در عین حال دلنشین دارد. همین امر، وانیل را به طعمی محبوب در صنعت موادغذایی و آشامیدنی ها تبدیل کرده است. - وانیل با تأثیر بر سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس، واهمه و افسردگی می شود. این ادویه در علم آروماتراپی نیز طرفداران خاص خود را دارد. در طب معاصر هم از آن برای درمان تب و تقویت میل جنسی استفاده می شود و از آنجایی که دارای خواص آنتی اکسیدانی است، با رادیکال های آزاد بدن نیز مبارزه می کند. - وانیل در درمان های سلامت پوست هم کاربرد دارد. در گذشته از وانیل تازه برای مراقبت های پوستی در مقابل نور خورشید استفاده می کردند. تحقیقات نشان می دهد که دانه های وانیل دارای مولکول هایی هستند که برای پوست خاصیت التیام بخشی و ترمیمی دارند. بر اساس آزمایشات، مولکول های وانیل عملکرد پوست را تحریک می کند و باعث تسریع رشد پوستمی شود. این مولکول ها در انسجام، فرآیند جذب آب، طراوت، تازگی و استحکام پوست نیز موثر هستند. چای به لیمو به لیمو یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد و متعلق به تیره شاه پسند است. رنگ برگ گیاه به لیمو سبز مات است، طعم این گیاه معطر تند و کمی تلخ است. - در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود. این دمنوش به طرز شگفت آوری آرامبخش و تسکین دهنده اعصاب است. در طب سنتی ایرانیان از دمنوش به لیمو با خواصی چون برطرف کننده تپش قلب، آرام بخش، خواب آور،ضدتشنج، ادرارآور، رفع کننده سرگیجه، تقویت کننده معده، ضد آسم و تحکیم کننده حافظه یاد می شود. - چای به لیمو که به آن چای آرامش نیز می گویند از بهترین و مفیدترین نوشیدنی ها برای انسان است. اسانس این گیاه هم در صنایع غذایی و تهیه انواع عطر و ادکلن بسیار پرکاربرد است. امروزه به لیمو از جمله گیاهانی است که در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی به وفور کشت می شود. - نوشیدنی که به نام "شربت به لیمو" معروف است، ترکیبی است از آب میوه لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر که در زبان مردم اصطلاحاً "شربت به لیمو" نامیده می شود، ولی در واقع ربطی به گیاه به لیمو ندارد.
چای زنجبیل زنجبیل خواص فراوانی دارد و تفاوتی نمی کند که تازه، خشک و یا به صورت پودر باشد. زنجبیل به این دلیل که مانع از تولید هورمون های التهاب زا می شود، درمان فوق العاده ای برای تسکین التهاب ها و دردهایی مثل روماتیسم و سردرد است. - زنجبیل حاوی ژینژرول (جینجرول) است. این ترکیب روی مخاط معده تأثیر می گذارد. به همین علت، زنجبیل باعث پیشگیری یا رفع حالت تهوع می شود. افرادی که مشغول شیمی درمانی هستند می توانند برای کاهش مشکلات و دردها از زنجبیل استفاده کنند. - زنجبیل مانع لخته شدن خون و گرفتگی رگ های خونی می شود و از همین راه جریان خون در عروق را نیز تسهیل می کند. از این گذشته، پژوهش های انجام گرفته نشان می دهد که زنجبیل میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. زنجبیل سرشار از ویتامین های D، C و B، مواد معدنی مثل پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس و روی است. بنابراین، یک انرژی زای قوی محسوب می شود. - یکی از مهم ترین خواص درمانی که تا به امروز برای گیاه زنجبیل به ثبت رسیده است، خاصیت معجزه آسای آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده به ویژه روده بزرگ است. محققان آمریکایی روی 20 موش آزمایشگاهی مبتلا به سرطان آزمایش هایی انجام دادند و مشاهده کردند بعد از 49 روز استفاده از ژینژرول، تومورهای این موش ها به طور چشمگیری کوچک تر می شود. چای هل چای سبز لیموئی
چای سبز عسل و جنسینگ ریشه جنسینگ از معروف ترین گیاهان دارویی چینی است که از دوران کهن تا به امروز آثار شفابخش آن مورد توجه حکمای طب سنتی قرار داشته است. به طور کلی جنسینگ، تقویت کننده قوای جنسی و نیروبخش است. بهتر است جنسینگ را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم. جنسینگ یک نیروزای فوقالعاده است. یک فنجان چای جنسینگ پس از یک روز کار طولانی، تمام انرژی از دست رفته را به شما بر میگرداند. - جنسینگ در بهبود سطح انرژی بدن و هوشیاری سریع مؤثر واقع می گردد. همچنین، در رفع خستگی، نوسانات خلقی، استرس و سندرم پیش از قاعدگی خاصیت اثربخشی دارد. - بر اساس مطالعات، جنسینگ روند پیری سلول ها را کند می کند؛ این کار از طریق خون رسانی بهتر به سلول ها انجام می شود. - جنسینگ حاوی ترکیباتی به نام Saponins است که بر اساس گزارش مؤسسه ملی سلامت می تواند میزان کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را حفظ نماید. - دوره ی مصرف این گیاه، 3 ماهه است و معمولاً اثرات درمانی آن پس از اتمام این دوره، در بدن بروز خواهند یافت. - مصرف جنسینگ برای کودکان و نوجوانان توصیه نمی شود. چای زعفرانی واژه زعفران ترجمه عربی است از واژه اصیل پارسی زرپران (زر + پر + ان = گلی که پرهایش مانند زر است) و استفاده از آن در جوامع انسانی قدمتی بیش از 3500 سال دارد. رنگ چشم نواز زعفران به خاطر وجود ماده ای به نام کروسین است. - یکی از خواص زعفران نشاط بخشی و بهبود خلق است و بر همین اساس مصرف مداوم و در عین حال متناسب آن می تواند در پیشگیری از استرس و افسردگی موثر باشد. - زعفران یک گیاه اشتهاآور است و اشتها و میل افرادی که احساس کمبود وزن می کنند را به صورت سالم و بدون عوارض جانبی، افزایش می دهد. - زعفران یک ماده موثر در درمان و پیشگیری از نفخ معده و ترشحات اسیدی آن است. - زعفران کمک بسیار زیادی به گردش مناسب خون نموده و از این راه نارسائی ها و اختلالات کبدی را دفع و درمان می کند. - ماده اصلی موجود در زعفران از سلول های مغزی در برابر بیماری ها و التهاب های عصبی محافظت می کند. - چای زعفران با توجه به تجمیع خواص چای و زعفران در آن، کمک فراوانی به هضم غذا و بهبود عملکرد گوارشی بدن می کند و از سوی دیگر مصرف گیاه زعفران به صورت دم کرده، در کاهش خونریزی رحم و همچنین کاهش دردهای ناشی از قاعدگی تاثیری ملموس دارد. چای بهار نارنج بهارنارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار بر شاخه های درخت می روید و در پاییز و زمستان به میوه ی نارنج تبدیل می شود. مصرف اصلی این شکوفه ها، به صورت گل خشک بوده و عمدتاً جهت مصارف درمانی به کار برده می شوند. - مهم ترین خاصیت دارویی گیاه بهارنارنج، تأثیر آن بر سیستم عصبی بدن است؛ در تمام كتابها از خواص خوابآوری، آرامبخشی و نشاط آوری آن یاد شده است. بهارنارنج در بهبود تپش نامنظم قلب، کاهش اضطراب و تحریكات عصبی و حتی جلوگیری از آبریزش بینی و سرماخوردگی مؤثر است. - بهارنارنج تقویتكننده دستگاه گوارش هم هست و علاوه بر آن، بهارنارنج تقویت کننده معده، اشتهاآور و ضدسرفه نیز هست. - برای حل مشكل كمخوابی يا بیخوابی، پيش از خواب مقداری چای بهارنارنج بنوشيد. با خوردن اين چای، خواب خوش و آرامی خواهيد داشت. بهارنارنج اثراتی مشابه دیازپام در كاهش اضطراب و استرس بیماران، قبل از عمل جراحی دارد. چای نعناع چای نعناع از پرطرفدارترين دمنوشهايی است كه به دليل طعم و مزه نشاط آورش مورد توجه است. - این چای علاوه بر خاصیت انرژی زایی، حرارت اضافه بدن را خارج می کند و سرماخوردگی، سرفه فصلی و آنفلوانزا را نیز بهبود می بخشد. - برای از بین بردن گلودرد چای نعناع غرغره کنید. - نوشیدن چای نعناع برای رفع دردهای روده و معده و سوء هاضمه بسیار مفید است. - نعناع ضدنفخ، مقوی معده، خوشبوکننده دهان، مسكن و آرام بخش است. ضمناً برای رفع خستگی، درمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس، آسم و سرفه مفید است. - تحقيقات جديد پژوهشگران بيانگر اين است كه دمكرده ی اين گياه، تأثير بسزايی در كاهش رشد موهای زايد زنان دارد. همچنین، نعناع گیاهی است که در بهبود و معالجه بیماری های پوستی از جمله اگزما، خارش های مزمن و ... تأثیرات شگفت انگیزی دارد. - نعناع بهترین دوست كبد است. كبد را تمیز كرده، صفراء را رقیق می كند و میزان كلسترول خون را پایین می آورد. به این منظور، دم کرده ی نعناع را قبل از غذا بنوشید.
ادامه دارد.....
[ 30 / 4 / 1391برچسب:محصولات نیوشا, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
لیست کل محصولات نیوشا که بزودی به سبد خرید اضافه خواهد شد.
محصولات شرکت پارس نیوشا نیک:
انواع چای سیاه خارجهـ انواع چای کیسهای (۲۵ عددی) برنج ایرانی انواع ماکارونی کنسرو تن ماهی دریا خوراک انواع شکلات و تافی و آبنبات انواع حبوبات انواع ترشی و کمپوت و مربا و زیتون و خیارشور انواع کیک و کلوچه انواع ادویه گلها چیپس و اسنک رب گوجه فرنگی کنسرو لوبیا با قارچـ کنسرو لوبیاـ کنسرو ذرت شیرینـ کنسرو مایع ماکارونی کنسرو نخود طلاییـ کنسرو باقلاـ کنسرو قارچـ کنسرو خورشت قیمهـ کنسرو خورشت قرمه سبزی کنسرو عدسیـ کنسرو نخودفرنگیـ کنسرو بادمجان روغن سرخ کردنی قند و شکر انواع بیسکویت و ویفر انواع آبمیوه انواع آدامس انواع لواشک انواع سس.
[ 30 / 4 / 1391برچسب:محصولات نیوشا, ] [ ] [ .:*:. فرشاد مرادی .:*:. ]
|
|
[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : Night Skin ] |